Despre noi

Bună, ești în locul perfect dacă iubești să călătorești! Bine ai venit pe platforma Love 2 Travel, care reunește special pentru tine cele mai bune pachete turistice, cu cele mai faine oferte de cazare și transport, închiriere mașini, etc. Adică locul care iți oferă oportunitatea de a alege între o vacanță de-a gata și una pe care o poți organiza singur, cât și multe alte surprize.

 

Ce mai găsești pe Love 2 Travel:

 

- cel mai bun raport calitate-preț pentru ofertele turistice, toate pe aceeași platformă, pentru a fi mai atractiv să alegi, sau să organizezi experiența de călătorie pe care o dorești. 

 

- harta interactivă cu spatii de cazare, restaurante, obiective turistice.

 

- mini-vloguri dedicate destinațiilor de vacanță, ghiduri turistice, inspirații pentru călătorii viitoare, obiective populare, sau neobișnuite, diverse modalități de relaxare sau petrecere a timpului liber.

 

- idei de sejururi sau circuite, gata documentate, cu prețuri la zi, în care poți să pleci oricând, cu transport propriu, autocar, tren, sau avion, după preferință.

 

- comunitatea LOVE 2 TRAVEL, în care poți citi review-urile celorlalți și poți împărtăși cu ei experiențele tale de călătorie. 

 

- o platformă interactivă care te invită mereu să-ți găsești următoarea destinație.

 

Spațiul acesta e creat pentru a-ți fi util, de aceea vom ține cont de experiența ta și vom îmbunătăți constant platforma. Pentru a putea face asta, feedbackul tău este esențial. De aceea te rugam ca de fiecare dată când ai o experiență relevantă în legătură cu LOVE 2 TRAVEL să ne scrii despre asta la review@love2travel.ro. 

 

Pentru întrebări și suport ne puteți scrie la support@love2travel.ro, iar pentru rezervări la booking@love2travel.ro.

 

Acestea fiind spuse, iți dorim să ai parte de vreme perfectă în următoarea ta călătorie!